Donna & Rick 06.21.08 Walton Centre

 Here are some before and after shots of Donna and Rick’s room at the Walton Centre in Fairbury. They also said their vows in this same room. It was an older building, and so they wanted to transform the look of the room by using lighting and chair covers. This was our first opportunity to use green up-lighting.

Advertisements

~ by Elite Entertainment on June 22, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: